• Money Market

Πώς να χρηματοδοτήσεις τη φοιτητική σου ζωή!

Μετά τις εξετάσεις, η πλειοψηφία των νέων προχωράει στο επόμενο βήμα στη ζωή τους, τις σπουδές.


Είτε έχοντας πετύχει σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, είτε επιλέγοντας το ιδιωτικό κολέγιο ή σχολή με το γνωστικό αντικείμενο που έχει αποφασίσει να κάνει επάγγελμα.

Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία ή αν είσαι ένας από τους γονείς ενός μαθητή που περνάει στην φάση του φοιτητή, σίγουρα θα γυρνάει στο μυαλό σου η σκέψη ότι…σαν την φοιτητική ζωή δεν υπάρχει καλύτερο, ειδικά όταν μπορείς να καλύψεις τα έξοδά της!


Kαι όταν μιλάμε για έξοδα, μπορούμε να αναφερθούμε ενδεικτικά σε ταξιδιωτικά εισιτήρια, ενοίκιο, επίπλωση φοιτητικού σπιτιού, υπολογιστής και τηλεόραση, αναλώσιμα, δίδακτρα, βιβλία, ρούχα, παπούτσια κ.λπ. Και ενδεχομένως για την κάλυψη κάποιων αναγκών από αυτές, θα χρειαστείς μια μικρή ή μεγάλη οικονομική βοήθεια.

Γι’ αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τα βασικά δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες που προσφέρουν οι συστημικές τράπεζες της χώρας μας για φοιτητές, σπουδαστές και γενικά νέους στην ηλικία ή στο πνεύμα που αποφασίζουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.


Ας τα δούμε, λοιπόν, ένα ένα:  


Eurobank


Eurobank Φοιτητικό Δάνειο


Μπορείς να το αποκτήσεις, με εγγυητή έναν από τους γονείς, εάν έχεις συμπληρώσει το 18ο έτος σου και έχεις περάσει σε  ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ιδιωτικό κολέγιο.


Χαρακτηριστικά του Δανείου
Δες εδώ τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να το αποκτήσεις.


Student Eurobank VISA

H κάρτα που σου προσφέρει εκπτώσεις και επιστροφή σε ευρώ στα συνηθισμένα έξοδα της φοιτητικής ζωής όπως αγορές για ρούχα, είδη σπιτιού και εισιτήρια αεροπορικά και ακτοπλοϊκά.ΣΑΚΑ Mastercard


H ιδανική κάρτα για απόφοιτους του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, διατηρεί όλα τα προνόμια του παγκόσμιου πιστωτικού brand και είναι αποδεκτή σε όλες τις επιχειρήσεις με το σήμα Mastercard στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Δες εδώ πώς μπορείς να αποκτήσεις τις συγκεκριμένες κάρτες της Eurobank.


Alpha Bank

Alpha Bank Σπουδαστικό Δάνειο


Η πρόταση της Alpha για να μπορέσεις να ζήσεις μια από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής σου χωρίς άγχος για το πώς θα τα καταφέρεις οικονομικά αναφορικά με τα έξοδα και τις νέες υποχρεώσεις που εμφανίζονται μπροστά σου.

Χαρακτηριστικά του Δανείου

Δες εδώ αναλυτικές πληροφορίες και το πώς μπορείς να το αποκτήσεις.


Εθνική Τράπεζα

Εθνική Τράπεζα Δάνειο Σπουδάζω


Το ειδικά σχεδιασμένο δάνειο της Εθνικής για τους νέους που χρειάζονται άμεση χρηματοδότηση των σπουδών τους. Με διαβάθμιση στο ύψος του και την περίοδο αποπληρωμής, ώστε να μπορείς να κινηθείς ευέλικτα ανάλογα με τις ανάγκες και την περιοχή των σπουδών σου.


Χαρακτηριστικά του Δανείου


Δες εδώ αναλυτικές πληροφορίες και το πώς μπορείς να το αποκτήσεις.


Tράπεζα Πειραιώς

Καταναλωτικό Δάνειο για Γνώσεις και Δεξιότητες 


Σχεδιασμένο για εσένα που θες να αποκτήσεις πτυχίο, να προχωρήσεις σε μεταπτυχιακές σπουδές, να παρακολουθήσεις πρόγραμμα σε ΙΕΚ και σεμινάρια, να μάθεις ξένη γλώσσα ή κάποιο hobby που χρειάζεται δίδακτρα (π.χ. μαγειρική, ιστιοπλοΐα, χορός κ.ά.) καθώς και να καλύψεις τα έξοδα για το ενοίκιο και την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού  για την νέα σου κατοικία.


Χαρακτηριστικά του ΔανείουΔες εδώ αναλυτικές πληροφορίες και το πώς μπορείς να το αποκτήσεις.


University Visa


Η κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς σου εξασφαλίζει προσφορές και εκπτώσεις στην κατηγορία των φοιτητικών αγορών, δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις, αλλά και δώρα για εσένα που σπουδάζεις στην Eλλάδα, μακριά από το πατρικό σου.Δες εδώ πως μπορείς να την αποκτήσεις.


*Οι πληροφορίες του άρθρου αποσκοπούν αποκλειστικά στην ενημέρωση των ενδιαφερομένων σχετικά με επιλογές εξοικονόμησης, χωρίς να αποτελούν πρόταση συναλλαγής με τους αναφερόμενους παρόχους και δεν έχουν χαρακτήρα σύστασης ή συμβουλής. Ο συντάκτης του άρθρου και οι διαχειριστές του παρόντος ιστοτόπου δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχετικές υπηρεσίες των αναφερόμενων παρόχων υπηρεσιών. Σε κάθε περίπτωση, συνιστούμε να ανατρέχετε στους επίσημους διαδικτυακούς τόπους των παρόχων των σχετικών υπηρεσιών, πριν πιθανόν προβείτε σε σχετικές συναλλαγές, διότι ενδέχεται να έχουν μεσολαβήσει αλλαγές τόσο στις αναφερόμενες υπηρεσίες/παροχές, όσο και στις σχετικές χρεώσεις. 

12 προβολές

ΣXETIKA ME TO 

money-market.gr

MM_logo.png

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ