ΣXETIKA ME TO 

money-market.gr

MM_logo.png

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ποιοι είμαστε

H Money Market Α.Ε. δημιουργήθηκε το 2006 ως εταιρεία ανεξάρτητων χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών συμβούλων με όραμα να γίνει ο σύμμαχος του Έλληνα καταναλωτή στη σύγκριση & επιλογή του βέλτιστου χρηματοοικονομικού προϊόντος και υπηρεσίας.

Μέσα από τεχνολογίες αιχμής, δημιουργήσαμε για τον χρήστη τον ευκολότερο τρόπο για να επιλέξει το καλύτερο για αυτόν προϊόν και καταφέραμε έως το 2011 να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρεία διαμεσολάβησης δανείων και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Δήλωση Ανεξαρτησίας - Αντικειμενικότητας

Η Μoney Μarket Α.Ε. παραμένει μία απολύτως ανεξάρτητη εταιρεία, η οποία παρέχει υπηρεσίες στο καταναλωτικό κοινό με αμεροληψία και αντικειμενικότητα.

 

Δημιούργησε τον δικτυακό τόπο money-market.gr, με σκοπό την παροχή μίας συγκριτικής εικόνας στους χρήστες σχετικά με τα τιμολόγια που είναι δημοσιευμένα από τους παρόχους τραπεζικών - χρηματοοικονομικών προϊόντων, με σκοπό να διευκολύνει τους χρήστες  να έχουν μια συνολική και συγκριτική εικόνα της αγοράς, ώστε να μπορούν εύκολα να επιλέξουν τη βέλτιστη λύση με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες. Οι παρεχόμενες πληροφορίες δε συνιστούν σε καμία περίπτωση σύσταση προς αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

insurancemarket_logo-620x330-1435220541.

Το 2011 αναπτύξαμε το insurancemarket.gr, το πρώτο πραγματικό online marketplace όπου παρουσιάζονται αναλυτικά τα προγράμματα και οι εξατομικευμένες προσφορές των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών.

Αποστολή μας είναι προσφέρουμε υψηλή αγοραστική εμπειρία και να βοηθήσουμε τον καταναλωτή να επιλέξει την καλύτερη για αυτόν λύση και να μειώσει το κόστος του, συγκρίνοντας με διαφάνεια τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς.

Μέσω της καινοτομίας και των πρωτοποριακών υπηρεσιών μας, έχουμε εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη online ασφαλιστική αγορά, το μοναδικό brand στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με μέσο ρυθμό ανάπτυξης 2011-2014, άνω του 130%.

Έχουμε βραβευτεί ως η καλύτερη ηλεκτρονική αγορά (e-marketplace) (2013), καλύτερες ασφαλιστικές υπηρεσίες (2014), καλύτερη ψηφιακή στρατηγική & καλύτερες b2b υπηρεσίες (2015) και καλύτερη αγοραστική εμπειρία (2016) από τα e-volution awards.

Τον Σεπτέμβριο 2013 συνάψαμε στρατηγική συνεργασία με τον independer.nl, τον μεγαλύτερο διαδικτυακό διαμεσολαβητή της Ολλανδίας.

energy_text_logo.png

To energy-market.gr αναπτύχθηκε το 2016 ως μία online πλατφόρμα σύγκρισης παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας.

Όπως και στο insurancemarket.gr, έτσι και στο νέο μας εγχείρημα, όραμά μας είναι να βοηθήσουμε τον καταναλωτή να επιλέξει, μέσω της σύγκρισης, προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο να εξοικονομήσει χρήματα και να μειώσει το κόστος του.

Με το energy-market.gr, προσφέρουμε στον χρήστη ένα γρήγορο, εύκολο και αντικειμενικό τρόπο για να συγκρίνει την αγορά και να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει, βλέποντας αναλυτικά τα προγράμματα και τις προσφορές των μεγαλύτερων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας.

Επιπλέον, παρέχουμε ενημέρωση για όλα τα θέματα σχετικά με την επιλογή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και υποστήριξη και καθοδήγηση καθόλη τη διάρκεια της σύγκρισης και αλλαγής.

MM_logo.png

Η money market αποτελεί την πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που εισήγαγε ήδη από το 2006 το θεσμό του ανεξάρτητου συμβούλου στεγαστικών δανείων, στα πρότυπα αντίστοιχων υπηρεσιών του εξωτερικού.

Αναπτύσσοντας το money-market.gr καινοτομούμε για ακόμη μια φορά, εισάγοντας μια 100% online πλατφόρμα σύγκρισης τραπεζικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων και προσφέροντας με τον τρόπο αυτό στον καταναλωτή τον πιο εύκολο τρόπο σύγκρισης σε ό,τι αφορά στα οικονομικά του.

Παράλληλα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε δωρεάν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τεχνογνωσία σε όλα τα στάδια διαμεσολάβησης στην απόκτηση ενός στεγαστικού δανείου.

Μείνε συντονισμένος! Η γκάμα των προς σύγκριση προϊόντων στον κλάδο του χρήματος που προσφέρει το money-market.gr διευρύνεται συνεχώς.